Samen zijn we Villa Vonk

Onze school is gevestigd in het wijkgebouw Villa Vonk, kloppend hart van de wijk Oudeland. En dat heeft voordelen: uw kind kan er van z'n tweede tot z'n twaalfde jaar terecht. Tijdens schooltijden maar ook in de vrije tijd.
 
De school is één van bewoners van Villa Vonk, een gebouw met een fantastische uitstraling dat midden in de wijk staat. Wij hebben een afgesloten speelplein voor de kleuters en een groot speelplein met een voetbal- en een basketbalveld voor de midden- en bovenbouw. Naast de school ligt een prachtige natuurspeeltuin waarin het fantastisch spelen is maar waarin ook regelmatig lessen worden gegeven.
 
 
 
Uw kind kan in het gebouw terecht vanaf twee jaar. KindeRdam verzorgt er de peuteropvang en de buitenschoolse opvang (BSO). Handig voor werkende ouders; jouw kind kan zo vanuit de klas naar de BSO lopen. Zit jouw kind op de peuteropvang dan start dáár feitelijk al het onderwijs. Tussen de leiding van KindeRdam en onze onderbouwleerkrachten is een uitgebreide overdracht.

Daarnaast zit er een school voor speciaal basisonderwijs in het gebouw: SBO Hoogvliet. Kinderen die meer moeite met leren blijken te hebben, vinden hier een plek. Beide scholen werken hierin samen. Ze maken gebruik van elkaars expertise.

Stichting Villa Vonk is de vierde organisatie die te vinden is in het gebouw. Deze welzijnsorganisatie organiseert onder meer tal van activiteiten in het gebouw en in de wijk ten behoeve van de kinderen van de school maar ook van die in de wijk. Verder vinden in het gebouw inburgeringstrajecten plaats.

 

Vertrouwen als baken

Neem contact op